Invazie de cataratori pe cladirile Germaniei

Niste creaturi uriase, colorate, numite Flossis, au cucerit Germania! Jucausele figuri sunt opera unei artiste, Rosalie, si pot fi vazute catarndu-se pe peretii exteriori a mai multor cladiri din Düsseldorf, inclusiv The Roggendorf House.

Decorativele manechine adauga un element amuzant cladirilor aflate de-a lungul Rhinului, iar trecatorii observa invazia unor siluete umane ce se catara fara frica pe peretii cladirilor cu ventuzele lor de la maini si picioare. La marginea de sus a cladirilor, „cataratorii” sunt asezati in picioare ori stand cu picioarele atarnate pe marginea acoperisului, parand ca flutura fericiti mainile catre specatatori.

Culori vibrante au omuletii astia: sunt rosii, portocaliii, galbeni, albastri si verzi in marimi diferite (la fel ca si oamenii). Sunt fiecare facuti din rasina si pot rezista la temperaturi extrem de scazute.

Conform biografiei sale, Rosalie este „una din cele mai agreate si faimoase artiste in Germania.” Cu tot felul de expozitii la activ, abilitatile sale impresionante sunt evidente in structura unica si in formatul aceste vesele instalatii.

Comentati?