Lara Fabian – Je T’Aime

Cu siguranta ca fiecare artist isi doreste ca fanii sai sa-i cunoasca opera, sa i-o admire si sa ii cumpere discurile. Unora li se intampla (de cele mai multe ori trupelor, foarte rar celor ce canta solo) ca o parte din fani sa le cante cateva acorduri, refrenul … dar sa-ti cante o sala intreaga, de zeci de mii de oameni piesa, de la cap la coada, este pe cat de neverosimil, pe atat de magulitor. Si daca n-o iei razna dupa una ca asta, esti cu adevarat un mare artist care si-a meritat pe deplin o astfel de experienta!

Am ales aceasta varianta live a piesei Larei Fabiani – Je T’Aime, pentru ca este poate cea mai emotionanta experienta pe care o poate dori si trai un artist in cariera sa. Piesa este interpretata live de zeci de mii de oameni, acompaniati, absolut conjunctural de Lara Fabian. O Lara Fabian care, intr-un final se pierde printre lacrimi. (Je T’Aime a fost lansata pe albumul Pure aparut in 1997, album care, in mai putin de 2 saptamani de la lansare a fost vandut in peste 2 milioane de copii).

Toata aceasta minunatie a fost pusa la cale de o admiratoare a Larei, sefa unui fan-club. Aceasta, cu sprijinul organizatorilor au pus la cale surpriza: au insotit biletul de acces la concert de versurile melodiei, rugandu-i pe participanti sa invete versurile. Si restul e deja … istorie:

Comentati?