Astazi pe Pamant

Astazi pe Pamant – „Life In A Day” poate fi numit un film istoric pentru ca surprinde, pentru generatiile viitoare, ce insemna sa fii viu pe 24 Iulie 2010.

O colaborare reusita, fericita inseamna idei minunate si finalizari pe masura. Compania Scott Free UK a celebrului Ridley Scott, YouTube si LG electronics au reusit impreuna un lungmetraj alcatuit din contributiile utilizatorilor, filmate într-o singura zi, in vara anului trecut pe 24 iulie.

Au ramas astfel marturie viitorului momente din vietile a cel putin 88.000 de oameni (si tot atatea clipuri video pe YouTube), peste 4.500 de ore de film, puternice emotionante, venite de pe tot globul fie ca au venit din inima metropolelor ori din cele mai izolate colturi ale lumii.

Documentarul aduce laolalta cele mai captivante înregistrari intr-un film de 94 de minute si 37 de secunde pentru a oferi o experienta extraordinara si o imagine sincera si amuzanta a ceea ce înseamna a trai astazi pe Pamant.

„Life In A Day” poate fi numit un film istoric pentru ca surprinde, pentru generatiile viitoare, ce insemna sa fii viu pe 24 Iulie 2010. Producator executiv Ridley Scott, regizor Kevin Macdonald, producatoar Liza Marshall.

Mai multe informatii despre „Life In A Day” gasiti pe http://www.youtube.com/lifeinaday iar daca va place coloana sonora vizitati http://goo.gl/N9F6O

Un comentariu pe “Astazi pe Pamant

Comentati?