Bucatele de rai

Vi l-am mai prezentat pe Jura Marcu Dimitrie. E in blogroll sub numele de cod „O oaza: Decebaluirea” fiindca exact asta este blogul lui: o oaza. Astazi i-am furat cu simt de raspundere o fotografie, minunata, dar voi trebuie sa va duceti si sa le vedeti si pe celelalte ca sa simtiti ca inca mai avem o sansa la decenta, la frumos, la firesc, la simplu si de necuprins in cuvinte. Mergeti neaparat aici: http://decebaluirea.blogspot.com/

Un comentariu pe “Bucatele de rai

 1. Foarte frumos.

  Cata simplitate, …

  Cu cat esti mai departe de oras si nu ai tangenta cu tehnologia secolului 21, cu atat esti mai antent la tot cea ce te inconjoara fapt care te face sa intelegi mai bine natura si faptul ca tu omul faci parte din ea.

  „Daca mi s-ar darui din nou viata, nicio clipa nu as mai irosi-o in zadar” Feodor M. Dostoievski

  Mare grija la cum ne petrecem timpul si cum pretuim si iubim natura. Sa nu se stinga nici o viata de om, fara ca el sa planteze macar un copac!
  Suntem asa de multi si din pacate marea majoritate nu lasam nimic dupa noi (ba mai rau distrugem), macar un copac sa ramana in urma noastra. Este un legamant sacru facut cu natura si un respect fata de urmasi prin faptul ca ne-am gandit si la ei.

Comentati?