Velo-protest

Spatiul destinat special biciclistilor: culoarul special, bike lane cum il numesc americanii. In Statele Unite este pe carosabil, langa bordura. Dar, ca si la noi, exista „berbeci” care nu gandesc mai departe de nevoile lor si le blocheaza biciclistilor culoarul. Si-atunci sunt fortati sa intre pe banda auto sau sa se urce pe trotuar. Pentru asta sunt amendati. Tot ei! Nu aia care le blocheaza drumul! Scandalos!

5 comentarii pe “Velo-protest

  1. Exceptional clip! Este absolut aberant ce se intmpla! Cum este posibil ca un „berbec” de taximetrist sa opreasca la bordura ca sa ia clienti cu bagaje blocand bike lane?! Normal, firesc si logic este sa opreasca in mijlocul strazii, daca se poate pe banda a III-a. La fel si camionul oprit ca sa incarce/descarce marfa. La fel si politia. Adica astia n-au inteles pana acum ca biciclistul e un fel de Iisus pedalagiu?! Cum este posibila atata berbecie?! Scandalos! Biciclistii trebuie sa porneasca imediat jihadul impotriva masinilor. Biciclistii trebuie sa aiba prioritate absoluta. Ei trebuie sa poata da la pedale chiar si in garniturile de metrou, in tramvai, in chioscul de racoritoare sau in supermarket. Si bineinteles sa aiba si acolo bike lanes. Ca asa e normal, firesc si logic! Just my 2 cents!
    😀

    1. De ce esti tu capcaun? 🙂 E vorba de faptul ca-l amendezi pe omu’ cu pedala pentru ca a ocolit masina politiei, taxiul ori alt obstacol – mai mult sau mai putin vremelnic aflat acolo, ca si cand daca pe banda ta de mers – ca si sofer – daca ai un obstacol n-ai voie sa ocolesti pentru ca te amendeaza.

Comentati?