Vintage la moda in scris

Ce preferati: desktop, laptop sau tableta? Sigur, fiecare are avantajele, caracteristicile tehnice specifice dar si dezavantajele sale. Totusi, pentru ca unora desktopul sau laptopul li se par deja desuete, sa ne imaginam ca nu exista pe planeta decat tablete. Si vrem sa ni le personalizam intr-un fel … (foto: pixmac.com)

Ce spuneti de un aspect retro? De ce sa nu-i adaugam aceasta masina de scris vintage cu USB? Exista atat de multe tastaturi externe pentru tabletele PC ce devin tot mai folosite zi de zi, si sunt alimentate prin USB. Insa nu toti oamenii le pot folosi datorita sensibilitatii tastaturilor externe. Si pentru a depasi aceste probleme, un designer american, Jack Zylkin a venit cu ideea unei masini de scris. Deci, persoanele dependente de masina de scris isi pot conecta acum masinile de scris la calculator si pot merge fericiti mai departe cu tastatul viguros.

Aceasta masina de scris cu USB este similara cu cele retro, principala diferenta fiind doar cablul USB pentru conectarea la tableta. Masini de scris cu USB pot fi comandate online pe site-ul Etsy. Costul acestora variaza între 699$ si 899$, in functie de dimensiune si stil. (foto: splash)

Un comentariu pe “Vintage la moda in scris

Comentati?