Cine spunea ca romanul nu mai este creativ?!

Pe FB, ieri, o prietena posta un filmulet frumos, viu colorat cu gardul unei casute de la tara. Pentru ca-s fire curioasa si vreau sa stiu tot, m-am apucat sa sap sa vad daca era o premiera absoluta sau mai pomenea cineva de minunea colorata. Si-am gasit! Un gorjean, monitor de schi, si-a inconjurat casa cu un minunat gard din schiurile ce nu mai pot fi inchiriate. A folosit vreo mie de bucati si nu doar ca a salvat de la taiere o groaza de copaci (cum bine spune si el in film) dar este si o forma excelenta de promovare pentru centrul lui de schi din Novaci. Si zau daca nu merita cat mai multa publicitate!

Casa ii apartine lui Ion Stanciulescu, se afla in judetul Gorj, in comuna Bumbesti-Pitic, iar centrul de schi al carui manager si instructor de schi este, se afla la Novaci.

Soferii care trec pe drumul national spre Valcea nu pot sa nu observe uimiti gardul multicolor din schiuri. Este un spectacol minunat dat de culorile vii ale schiurilor. „E o solutie ecologica, pentru ca n-ai unde sa le arunci. Nici la groapa de gunoi. Nu pot fi distruse usor. Un schi are doua placi de titanium, lemn si plastic, altele au fibra de sticla, asa ca nu le poti descompune simplu. Costa foarte mult reciclarea. In Italia, de exemplu, se plateste 6 euro pentru fiecare pereche, iar in Romania nu exista un mod de a recicla schiurile, pana in momentul acesta. Aveam de ales: ori le tineam in garaj sau in gradina, ori le dadeam o intrebuintare. Imaginati-va cat as polua, daca le-as arde”, afirma Ion Stanciulescu. „Ce faceam?! Taiam scandura cand aveam atatea schiuri?!” Jos palaria! (sursa: http://www.gorjexclusiv.ro/reportaj/un-gorjean-si-a-facut-gard-din-schiurivideo.html)

Un comentariu pe “Cine spunea ca romanul nu mai este creativ?!

Comentati?