Dedicatie speciala, domnilor!

De mici copii domnii isi doresc sa reuseasca fel si fel de desene in timp ce urineaza. Si incercarea chiar le face placere! Este o modalitate – as zice gretoasa – de a-ti folosi fluidele corporale, dar creativitatea nu cunoaste limite, asa-i? Probabil ca o astfel de minte a creat „Thermochromic Urinal”. Ideea de baza este aceea ca putem (adica puteti voi, domnilor) crea culori minunate la toaleta. Desi imaginea aceasta a fost postata pe nenumarate si extrem de diferite site-uri si am incercat (credeti-ma, chiar am incercat!) sa aflu ceva informatii, explicatii, tot n-am reusit! Promit sa revin cum aflu cine l-a creat si unde e folosit! (foto: urinals.net)

Incercand o abordare logica, dupa cum ii spune si numele, cred ca este vorba despre un perete sensibil la caldura ce inregistreaza temperatura urinei pe suprafata sa. Este interesant si pare a fi si distractiv. (Si-as indrazni sa spun ca-i chiar o opera de arta ­čśÇ iertata-mi fie blasfemia!) Cum culoarea lichidului cald, in contact cu peretele albastru, este portocalie, Thermochromic Urinal le da artistilor ocazia chiar sa-si scrie numele pe pereti ­čśÇ

Pisoarul in cauza duce urinatul la nivelul urmator … Rosu, portocaliu, galben … in functie de temperatura … Dar cum poti obtine un lichid cat mai fierbinte? Ganditi-va la asta in timp ce sarbatoriti astazi cu bere din belsug ­čÖé La multi ani, domnilor!

Un comentariu pe “Dedicatie speciala, domnilor!

Comentati?