Urmeaza-ti visul

Agentia Thai este recunoscuta ca facand reclame lungi si induiosatoare, iar reclama despre care vorbim astazi nu face exceptie de la regula. Ei bine, va veti intreba la ce vor sa faca publicitate si s-ar putea sa fie o surpriza cand veti ajunge la final. Dar nu asa trebuie sa fie o reclama buna?

Povestea unei fetite surdo-mute care invata sa cante la vioara impotriva tuturor obstacolelor. O rata incearca sa zboare iar o fetita hipo-acuzica vrea sa cante la vioara … Una dintre cele mai induiosatoare reclame vazute in ultimul timp…

Este portretizata partea intunecata din inima omului, dar subliniaza faptul ca nimic nu poate infrange determinarea si dorinta de a-ti urma visul pe care il nutresti. Cand faci ceea ce iti place, nimic, niciodata, nu e obositor.

Reclama a castigat o medalie de argint la Festivalul de Film de la New York la categoria scurt-metraj, iar contul sau a fost detinut de Grey Thailanda; ideea i-a apartinut fostului director de creatie al Grey India, Sajan Raj Kurup, iar regizor a fost bine-cunoscutul director al Thai Thanonchai Sornsriwithi.

Comentati?