De ce a traversat puiul strada?

INVATATOAREA: Pentru ca a vrut sa ajunga de partea cealalta.

PROFESORUL DE LICEU: Chiar daca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati intelege.

PLATON: Pentru ca a mers in cautarea binelui si armoniei.

ARISTOTEL: Este in natura puilor sa traverseze strazi.

KARL MARX: Avea instabilitate istorica si dialectica.

MARTIN LUTHER KING: I have a dream… Vad o lume in care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie chestionate motivele lor.

MOISE: Si Dumnezeu a coborit din ceruri si a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au inveselit.

BILL CLINTON: Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada.

MACHIAVELLI: Chestiunea este ca puiul a traversat autostrada. Cui ii pasa de ce? Faptul de a traversa autostrada justifica orice alt motiv.

FREUD: Faptul ca te preocupa de ce puiul a traversat autostrada scoate in evidenta nesiguranta ta sexuala: Oedip Avicol.

BILL GATES: Chiar acum am lansat in piata MSChicken 2004, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci pune oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele Dumneavoastra.

EINSTEIN: Daca puiul a traversat autostrada sau autostrada s-a deplasat pe desubtul lui depinde de punctul de reper relativ.

ARTHUR ANDERSEN CONSULTING: Iregularitatea partii autostrazii a puiului ii ameninta pozitia dominanta in marketing. Puiul se lovea de sfidari importante pentru a crea si a dezvolta competentele necesare pentru a crea si a infrunta competitivitatea pietei. Andersen Consulting, intr-o relatie de parteneriat cu clientul, a sprijinit puiul prin reproiectarea strategiilor lui de distributie fizica si a proceselor de implantare. Folosind metoda de integrare avicola (MIA), Andersen a ajutat puiul sa foloseasca abilitatile lui proprii, metodologia, cunoasterea, capitalul si experiente pentru a alinia mintea, procesele si tehnologia puiului in sprijinul strategiei lui globale in cadrul lucrarilor de Gestiune de Programe. Andersen Consulting a convocat o echipa interdisciplinara de analisti de autostrazi si crescatori de pui care, impreuna cu consultanti din Andersen care aveau remarcabile abilitati in industria transportului, au abordat timp de 2 zile o serie de sedinte cu scopul de a varsa capitalul lor individual de cunostinte, atat explicit cat si implicit, sa-i permita a ajunge la sinergii confluente in obtinerea scopurilor emanate din predarea si designul de succes cu implementarea unui cadru de valori prin continua dezvoltare a proceselor avicole. Sedintele s-au desfasurat intr-un ambient care reproducea un parc, oferind un impact strategic centrat in industrie si elaborand un mesaj CONSISTENT, CLAR si UNIC, aliniat cu misiunea, vederea si valorile principale ale puilor. Toate acestea au condus la crearea unei solutii integratoare a afacerii globale.

BUDDHA: A pune aceasta intrebare contrazice propria ta natura de pui.

PUBLICITATE DE PROFIL: Unde scrie „Puiul traverseaza autostrada” trebuia sa zica: „Afacerile necurate ale lui Puiu”

TITLU DE ZIAR NATIONAL: Criza economica constrange puiul sa traverseze autostrada!

TITLU DE PAGINA 12: Puiul e gata.

REVISTA FEMEI: Luminile amurgului se revarsau peste campia solitara. O lumina. Un destin. O singuratate. Puiul a ridicat capul in cautarea unui raspuns la toate intrebarile sale. La distanta, o modesta casuta de tabla. Nici o masina nu traversa la ora aceea autostrada nr. 2, care uneste Filea de Jos cu Giurtelecu Hododului. Puiul a stiut atunci ca a sosit momentul. Scuturindu-si amorteala penelor, a mers hotarit, a pus o gheara pe asfalt, pe urma alta, si alta, si alta (oare cate picioare are). Mergea mindru. Stia ca se apropia sa reuseasca imposibilul. Se gandea la succes. La glorie. La faima. De aceea n-a vazut acel camion fara lumini. De acea n-a auzit zgomotul rablagit al motorului Roman.

ZIARUL ADEVARUL: „Basescu si puiul: obscurele coridoare al unei relatii improprii”. „Ce este in spatele afacerii autostrazilor?” „Informatii exclusive: gainile si puisorii care primesc pe sub mana malai de la Stat. Cine sunt cei care profita de oua?”

ACASA MAGAZIN: Toata intimitatea puilor: „IMI LIPSESTE NUMAI DRAGOSTEA CA SA AM UN SUCCES TOTAL”

JOSE SOFISMA: Toti puii traverseaza autostrazile. Puiul a traversat autostrada. Puiul este in sine tot o autostrada.

CONSTANTINESCU: Concetateni, v-am prevenit, daca nu oprim puiul corupt acum, o sa ajunga pana la trotuarul de visavis si va reduce credibilitatea tarii la parteneriatele cu Occidentul!

ILIESCU: Pentru ca e un „pui” de taranist iresponsabil!

BASESCU: Am dat dispozitie sa i se congeleze conturile pina nu plateste taxele de drum.

MARKO BELA: E un drept al minoritatii avicole.

SUPORT TEHNIC: Eu de aici nu vad sa fi traversat strada. Resetati puiul si daca tot il vedeti ca traverseaza, formatati ouale sau trimiteti pe cineva din firma la cursurile noastre (322€ la cursul zilei plus TVA).

Comentati?