Looxcie – si tu vei fi noul Big Brother

Se intampla tot timpul. Vezi ceva uluitor si vrei doar sa spui cuiva despre asta. Si in timp ce puterea ta descriptiva este limitata de emotie ori de surescitare, uneori ai nevoie de un pic mai mult.

Aceasta este Looxcie, primul Bluetooth ce este in acelasi timp si camera video, disponibila acum pentru nevoile dumneavoastra de a surprinde tot ce se intampla (minunat sau nu) in fata ochilor vostri.

Incepeti prin a descarca software-ul Looxcie pe telefon (acum Android, iPhone si BlackBerry mai tarziu in aceasta toamna). Acest lucru o sa va transforme telefonul mobil intr-un dispozitiv de redare, chiar editare si redare si sunt aproape sigura, cam 99%, ca Scorsese are deja acest dispozitiv la domiciliu.

Deci, in timp ce mergeti pe strada, tot ce vedeti va fi trimis direct in telefon, si va va astepta pana editati imaginile (chiar si urmarirea aia din trafic in care nu prea atingeati drumul cu rotile!) inainte de a va incarca capodopera intr-un e-mail, pe Facebook sau YouTube. Acum aveti nevoie doar de un titlu … (sursa: looxcie)

Comentati?