Invatati un nou cuvant: nailympics

In fiecare an echipe din diverse tari din intreaga lume se aduna in Marea Britanie pentru a concura in Nailympics – spectacolul unghiilor false.

In ultimii sase ani cele mai bune manicuriste din lume au venit in Marea Britanie pentru a-si demonstra abilitatile in arta unghiilor false.

Toata lumea stie pe toata lumea dar din cauza tensiunii acumulate inainte de fiecare eveniment concurentele nici macar nu vorbesc intre ele. La urma urmei e de inteles, orgoliile personale si mandria nationala sunt la cote inalte deci nu exista loc pentru amabilitate, doar concentrare si dorinta de a dovedi ca fiecare este numarul unu.

Cu totii crede ca unghiile false inseamna piesele de baza acrilice lipite ca extensii la unghiile naturale, dar concurentii la anualul Nailympics creeaza capodopere folosind pilirea cu aer si integrarea de bijuterii sau alte maruntisuri.

O explozie de nebunie creatoare, unghiile false au intrat in „arta unghiilor fantezie” prezentand de la zane, pagode si peisaje complete de padure la lumini intermitente, desene si modele rotative alimentate de baterii mici legate de incheietura mainii.

Putini oameni din afara industriei au auzit de Nailympics, dar cu siguranta popularitate sa este in crestere; 30.000 de vizitatori in acest an, arata in mod clar acest lucru. Cu afaceri in continua crestere in ciuda crizei, manichiura este mai infloritoare ca niciodata, iar interesul in stilul over-the-top este comparabil cu hainele imposibil de purtat prezentate in show-urile de moda din intreaga lume.

Unele dintre propunerile prezentate in Nailympics poate arata ridicol, si poate ca nu sunt perfecte pentru spalatul vaselor, dar pentru oamenii din industrie ele „reprezinta mestesugul tehnicii lucrarii unghiilor.”

Comentati?