Paradisul alb

1 Martie e la usa. Va anunt din start sa va ascundeti pe unde puteti de Martisor pentru ca e Baba mea; intotdeauna pe intai pentru ca asa mi-am ales-o, asa da si din calcule (pentru cei ce calculeaza dupa nu stiu ce algoritm complicat 😀 Iata ca e nevoie de matematica pentru o nefericita de Baba ce-si tot leapada la cojoace de cum da prima raza de soare!) si-apoi ziua mea e pe un Intai deci am tot dreptul sa-mi aleg baba pe Intai! Cum va spuneam, va rog sa va ascundeti in ziua cu pricina pentru ca o sa fie rece (ca-s rea uneori) si-o sa fie si cald (ca-s draguta si simpatica alteori) si sa va luati si umbrela ca s-ar putea sa ploua si in general sa va asteptati la orice pentru ca de fel sunt ca o furtuna de vara.

Pentru ca schimbam anotimpul, va invit sa ne luam la revedere de la iarna cu cel mai frumos fotoreportaj al celui mai minunat loc in care iarna pare ca este frisca de pe un tort gustos, facut de cel mai talentat si experimentat chef.

Probabil ca va intrebati deja cine locuieste intr-un loc atat de izolat si de plin de zapada? Ei bine, nu prea multa lume, si cu certitudine va spun ca nu este cu siguranta casa lor pentru ca este locul lor de munca! Este de fapt statia meteorologica localizata pe Muntele Krkonose, Republica Ceha.

Comentati?