Asortati-va papucii la … covor!

Fara indoiala, in timpul unei incursiuni de shopping in cautarea unui covor nou ati putea da peste oferte interesante … sunt covoare de toate felurile: de lana, de blana, persane, tesute mecanic ori manual, uni sau colorate, clasice ori moderne, insa acest covor nu e doar unul elegant ci este … fantabulos! Na, c-am mai nascocit un cuvant!

Este covorul ce vine dotat cu papucii potriviti direct in el. Da, ati citi foarte bine: va asortati papucii la covor, sau fiecare covor cu papucii lui, ce credeati?! Nu numai moda foloseste asortarea, iata ca mai nou, gratie designerului francez Lise El Sayed, si papucii se asorteaza la covor. Sunt destui care se gandesc la mizeria pe care pantofii o aduc de-afara, fie ca sunt ai nostri, fie ca sunt ai oaspetilor.

Acum si noi si prietenii ce vin in vizita avem aceeasi papuci si putem fi siguri ca podeaua noastra e mai curata ca niciodata. Si cum e sa ai cate un covor similar cu papucii aferenti in fiecare camera! Intotdeauna vom avea un loc pentru papuci cu acest covor! Papucii se potrivesc exact in spatiul proiectat atunci cand nu-i folositi, si devin parte a covorului insusi. Arata ca si cum putem primi o armata de prieteni, pentru ca papuci sunt pe tot perimetrul covorului!

Comentati?