NmG

No_Gas_1NmG ce vine de la “No more Gas” este un vehicul electric mai mic decat Smart-ul si care nu foloseste nici un strop de benzina. Nici macar o picatura! A folosi buburuza asta ne costa cam 1 cent/km. Daca ati crezut ca Aptera a fost o alternativa cool la “bautorii de benzina”, ce spuneti de mititica?

full_5

NmG este o masina atat de mica incat este definitia perfecta a acestui cuvant; atat de mica incat un loc de parcare standard gazduieste patru astfel de masinute, asa cum si puteti vedea in imagine. Fiind o masina de mici dimensiuni nu este indicata pentru calatorii lungi sau in care sa-ti iei familia cu tine. Nici n-ai avea unde, pentru ca are doar un singur loc, asa ca orice combinatie in afara “unu solist” este imposibila.

3402

Este insa ideala sa sari in ea si sa dai fuga la supermarket dupa cumparaturi, sau, desigur cel mai important, sa te duci la serviciu. Incarcata timp de 3 ore la 220V da o autonomie cam de 50-75 de km, ceea ce este mai mult decat media pe care o face un sofer zilnic. Viteza maxima este de 70-75km/h. In plus o puteti parca aproape oriunde, chiar si in spatiul in care s-ar strecura o motocicleta intre doua masini (dupa cum vedeti si in fotografii). Pretul estimat este in acest moment de $29,995 (in jur de 21.000 euro) insa se lucreaza inca la scaderea lui pana la $20.000.

3400

3401

full_8

Comentati?