Nu se invata minte sa nu mai judece aparentele!

Va plac povestile? Disney cred ca tocmai a ratat una pe scena de la Britain’s Got Talent 2009. Acum doi ani, l-au avut pe Paul Potts si cand l-au vazut pe scena (juriul, dar nu numai ei, ci si publicul!) s-au intrebat ce cauta grasunelul vanzator de telefoane, fara pic de incredere in el si cu un costum ieftin ce nu reusea sa-l cuprinda prea bine, pe o scena unde se cauta un talent. Paul le-a spus simplu ca a venit sa cante. Si a cantat! A ridicat sala in picioare si a lasat cu gura cascata o intreaga planeta.

Britanica Susan Boyle are 47 de ani si este somera. Si si-a dorit sa ajunga vedeta, dar nu a reusit pana acum. Ca si Paul Potts, nu are un fizic … o imagine care s-o recomande. Canta in corul unei biserici scotiene si oriunde si pentru oricine vrea sa o asculte (dupa cum spune ea). Si-a luat inima in dinti si a urcat pe scena faimosului concurs, convinsa fiind ca are voce.

Aparitia ei a starnit hohotele de ras ale spectatorilor, iar juriul a recunoscut cu umilinta la finalul prestatiei ei, ca au fost cinici si ca nu i-au acordat initial (in sinea lor) niciun fel de credit in ceea ce priveste talentul ei muzical. Totul pana cand a inceput sa cante melodia „I Dreamed A Dream”, din musicalul „Les Miserables”. Vocea ei senzationala i-a socat pe toti membrii juriului si a adus lacrimi pe obrajii majoritatii spectatorilor prezenti in sala.

Susan are milioane de fani, ziarele din intreaga lume au scris despre ea, filmul prestatiei ei la auditii a strans peste 20 milioane de vizitatori (tineti cont ca auditiile au inceput pe 11 Aprilie!), pana in urma cu doi ani traia doar cu mama si pisica, iar acum din pacate i-a ramas doar pisica, Oprah Winfrey a invitat-o in emisiunea sa, dar nu a fost niciodata invitata in oras si nici macar nu stie cum este fiorul primului sarut, Demi Moore a marturisit ca a izbucnit in lacrimi cand i-a auzit vocea. A devenit o senzatie mondiala!

Daca reuseste sa castige acest concurs in finala de pe 30 Mai (ma intreb ce ar putea sa apara mai bun decat vocea ei, astfel incat ea sa nu castige??!) audienta ei nu va mai fi formata din oricine vrea s-o asculte, ci ii va canta Majestatii Sale Regina! Dar credeti ca o sperie perspectiva? Nici gand! Spune ca orice ii va aparea in cale, este pregatita! Ar fi dragut sa-i cante Reginei, asa spune Susan. Ea nu este deloc ingrijorata ca showbizz-ul ar putea „s-o scoata de pe sine” asa cum s-a intamplat cu multe staruri. Spune ca „este o incercare. Viata este o incercare uneori, dar ceea ce mi se intampla este diferit. Si imi place sa-mi testez puterile.”

I dreamed a dream in time gone by
When hope was high,
And life worth living
I dreamed that love would never die
I dreamed that God would be forgiving.

Then I was young and unafraid
When dreams were made and used,
And wasted
There was no ransom to be paid
No song unsung,
No wine untasted.

But the tigers come at night
With their voices soft as thunder
As they tear your hopes apart
As they turn your dreams to shame.

And still I dream he’ll come to me
And we will live our lives together
But there are dreams that cannot be
And there are storms
We cannot weather…

I had a dream my life would be
So different from this hell I’m living
So different now from what it seems
Now life has killed
The dream I dreamed.

Comentati?