Cuplu “tras pe dreapta” in timp ce facea sex la 133km/h

Politia norvegiana a arestat un cuplu dupa ce i-a surprins angajati intr-o cursa in plina viteza intr-o Mazda 323 in timp ce faceau … ceva mai mult decat sa depaseasca viteza legala, in seara de Paste pe autostrada E18, la 40 km vest de Oslo.

Politia a surprins masina ruland cu 133 km/h pe un sector de drum de 100km/h si dupa ce a urmarit-o 1km, observand ca masina se deplasa haotic in timp ce tanara de 22 de ani il incalecase pe barbatul de 28 de ani, i-a tras pe dreapta intr-un spatiu de servicii si i-au ridicat permisul soferului, sub acuzatia de condus nechibzuit.

„Masina se deplasa haotic pentru ca tanara statea in poala soferului in timp ce acesta sofa dar si participa la actul … respectiv” a declarat Tor Stein Hagen, superintendent al Districtului de Politie din zona respectiva. „Nu putea vedea mare lucru pentru ca spatele ei ii obtura vederea” a adaugat acesta. „De ce au facut-o pe o autostrada, cu atat de mare risc, nu stim sa va raspundem noi”.
Judecatorii vor decide in cursul acestei saptamani care va fi pedeaspa acestuia, mai ales dupa ce vor viziona incidentul filmat de catre politisti pentru a fi folosit ca si proba impotriva soferului.

7 comentarii pe “Cuplu “tras pe dreapta” in timp ce facea sex la 133km/h

  1. hm hm hm :-)) Sint tentata sa ii trimit stirea unui prieten, daca ar dori sa-si manifeste solidaritatea fata de eveniment. Pe el nu l-au prins politistii… 🙂

  2. Incep sa cred ca devine un fenomen, si nu doar expresia unor hormoni nestapaniti 😀

    Pe de alta parte, chiar cred ca are nevoie de sustinere „infractorul” din stire, la cat de reci si crispati sunt nordicii.

  3. am incercat si eu. E inedit, dar nimic spectaculos fiindca evident altele sint prioritatile la 130km/h si trebuie sa fi foarte beat ca sa nu iti inghete singele in tine ca te-ai putea izbi de un copac.

Comentati?