Spot interzis de NBC la Super Bowl

Asadar a fost deschiderea Super Bowl, cel mai mare eveniment al anului pentru americani, desigur dupa instalarea in functie a presedintelui Barak Obama. Printre cei ce au vrut sa fie prezenti in ochii publicului s-a aflat si PETA cu un ad de 30 de secunde pe care NBC l-a respins pe motiv ca este prea deocheat (ca sa ne exprimam elegant), dar in Arizona jocul a fost intrerupt … in plina transmisie, vreme de peste 10 secunde, de scene explicite dintr-un film XXX! Este absolut nedrept! Spotul pentru vegetarieni este curs la scoala de maici – daca pot spune asa – in comparatie cu acele secvente.

Aparent NBC are ceva impotriva fetelor ce … iubeeesc legumele. Dupa trimiterea propunerii ad-ului pentru Super Bowl, care prezinta o … recolta gratioasa de modele ce-si demonstreaza pofffta pentru produsele proaspete, NBC a zis „NU’, explicandu-l cu urmatoarele cuvinte: „descriu un nivel de sexualitate ce depaseste standardele noastre”. Fara gluma, asta e exact ce-a spus NBC – asa ca gata cu iubitul salatelor de fructe si cititi lista de cadre pe care NBC le-a cerut scoase din reclama inainte de a se mai gandi daca spun DA:

Linsul dovleacului:

Atingerea sanilor cu propria mana in timp ce mananca broccoli

Dovleac pe jos la picioarele ei, vazut din spatele tocurilor

Frecarea zonei pelviene cu dovleacul

Simularea actului sexual cu un brocoli (eastompat)

Asparagus in poala ei ca si cand ar fi gata a fi introdus …

Linsul unei vinete

Wow, lista asta ne face sa rosim! Urmariti ad-ul si vedeti ce-i asa de controversat la el. OK, pot admite ca nu-i o reclama tocmai pentru copii, dar cu siguranta ne trimite cu gandul la faptul ca vegetarienii sunt mai buni iubiti. Si sunt aproape sigura ca majoritatea fanilor Super Bowl ar fi gasit ad-ul mult mai atractiv decat impotenta si alte efecte deloc sexy pe care le aduc cu ele aripioarele de pui si burgerii in viata lor amoroasa. De ce e in toane asa de proaste NBC? Suna ca si cand cineva n-a avut parte de prea mult….e legume.

Un comentariu pe “Spot interzis de NBC la Super Bowl

Comentati?