Cub de gheata expus in parcul Coltea sub sigla NG

 Un cub de gheata cu latura de 1m este expus de National Geographic in parcul Coltea, in perioada februarie-martie, pentru a atrage atentia asupra pericolului incalzirii globale, informeaza organizatorii. Cubul de gheata, expus sub chenarul galben al National Geographic, inalt de cinci metri, are inghetat in interiorul cubului o simulare a unui lingou de aur in valoare de 10.000 de euro, bani pe care ii va castiga persoana care va estima cat mai exact timpul in care se va topi complet cubul si va trimite prognosticul prin SMS, in cadrul unui concurs.

Langa cub vor fi plasate o camera web si o mini-statie meteo, astfel incat pe site-ul revistei putea fi urmarite imagini live din parcul Coltea si prognoza meteo zilnica.

National Geographic Society face eforturi mari pe plan international, printr-o serie de programe de conservare, sa protejeze resursele biologice, culturale si istorice ale Pamantului sub sloganul „Sa avem grija de planeta!”. Proiectul „Cubul de gheata National Geographic”, care a fost lansat luni, este derulat de Primaria sectorului 3 in parteneriat cu National Geographic si este sustinut de echipa de la Harta Verde a Bucurestiului.

Ghiceşte în câte zile, ore şi minute se topeşte cubul şi poţi fi TU cel care câştigă zece mii de euro.
Trimite prin SMS la 1433 initialele NG, urmate de pronosticul zile.ore.minute în care se va topi complet cubul (de exemplu: NG 4.3.19). Tariful este de 0,35 euro + TVA. Numărul este valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote. Înscrierile se vor opri cu 24 de ore înainte de topirea integrală a cubului, oricare ar fi această dată. Orice SMS primit dupa această dată nu va fi luat în considerare.

Comentati?