Muzica din bratara MP3 player

Gata cu castile pierdute prin geanta! Urmatoarea generatie de MP3 player ne va usura viata: nu ai cum sa-l ratacesti sau pierzi, nu mai ai cabluri prin buzunare care sa trebuiasca vesnic a fi descalcite si este extrem de usor de purtat! La incheietura, precum o bratara.

LATER EDIT: Din nefericire (si dintr-o inexplicabila lipsa de simt comercial) acest MP3 player este deocamdata DOAR un concept de design. Nu se afla pe piata inca si nici nu avem un orizont de asteptare desi conceptul a fost prezentat in 2012.

12 comentarii pe “Muzica din bratara MP3 player

    1. Era o întrebare?!

      Ca să aflăm ce ne interesează poate ar fi util să învăţăm să comunicăm întâi. Şi dacă folosim scrisul, să-l facem corect şi cu bună cuviinţă. Adică aşa ar fi trebuit să sune rândurile tale: „Pot găsi aşa ceva în magazine? Dacă da, spune-mi unde şi cât costă, te rog. Mulţumesc anticipat.”

      Răspunsul ar fi fost: Este deocamdata un concept de design şi nu se află pe piaţă încă.

    1. Cornele prototipul asta nu a ajuns niciodata in magazine! Adica nu a fost fabricat niciodata. Si numele firmei este Creative dupa cum se vede in poza. Firma Creative Labs era celebra cu ani in urma pentru placile de sunet. Asta pe vremea cand PC-urile aveau placi de sunet separat. Adica acu’ f’o 15 ani cel putin.

Comentati?