Premonitie accidentala

Pe 20 iulie 1969, comandantul misiunii Apollo 11, Neil Armstrong a fost primul om care a pus piciorul pe luna. Primele lui cuvinte dupa ce a pasit pe luna au fost: „Un pas mic pentru om, un pas urias pentru omenire”.

Acest eveniment a fost televizat pe pamant. Inainte insa de a intra in naveta spatiala, Neil Armostrong a spus urmatoarele cuvinte: „Mult noroc domnule Gorsky”. Multe persoane de la NASA au crezut ca este doar o remarca vis a vis de vreun cosmonaut rival sovietic si din curiozitate au cautat sa vada daca exista o asemena persoana, insa nu au gasit pe nimeni cu acest nume nici pe lista cosmonautilor rusi si nici pe cea a americanilor. De-a lungul anilor, multe persoane l-au intrebat pe Armstrong ce a vrut sa spuna cu „Mult noroc domnule Gorsky”, insa Armstrong a zambit de fiecare data fara sa raspunda.

Pe 5 iulie 1995, in Tampa Bay – Florida in decursul unui interviu, un reporter i-a pus iarasi misterioasa intrebare. In sfarsit, de data asta Armostrong a putut sa raspunda pentru ca domnul Gorsky murise.

In 1938, cand eram copil, ma jucam cu o minge de baseball cu un prieten si mingea a ajuns din greseala in curtea domnului Gorsky, vecinul meu de atunci. Furisandu-ma in curte dupa minge, am auzit-o pe doamna Gorsky care striga la domnul Gorsky: „Sex? Vrei sex? Vei avea parte de sex de la mine doar cand copilul vecinilor nostri va ajunge pe luna”!

Comentati?