Ziua unei … toape

“Aoleo, e 9. La 9 jumate trebuie sa fiu an centru, la munca. Unde naiba am parcat masina aia?” Doua ture de bloc, fara succes. “Alo, iubitu’, tu mai tii minte unde am parcat eu masina aseara? Stiu ca nu erai cu mine, dar ma gandeam si eu . Da, stiu ca dormeai, lasa, ca o caut ca proasta pana imi tocesc pantofii. Hai pa!”

“Ahhhh … imbecilu’ asta cu masina asta bleu mereu parcheaza asa aproape. Cum naiba ies eu din parcare acum? Alo, iubi? Poti cobora un pic sa imi scoti si mie masina din parcare, ca prostu’ ala de la 3 iar a parcat prea aproape. Da, ma, iubi, dar io cum iesss? Te rooggg, nu ma face sa plang acumaaaa. Bine, nesimtitule, dormi, dar daca iti lovesc masina sa nu te aud ca zici ceva. Hai, scuteste-ma, pa!”
“Mama, ce aglomerat e azi. Ce vrei ba, prostule? 50 e viteza legala, du-te-n treaba ta de natarau!” “Alo, ce faci fata? Vezi ca eu antarzii un pic, sa ii zici tu lu’ Popescu sa imi trimita dosarele alea la FanCurier. Hai ca ma grabesc fata, dar e aglomerat rau. Hai ca sunt plina de draci, m-am certat si cu al meu de dimineata. Nesimtitul nu a vrut sa se scoale din pat sa imi scoata si mie masina din parcare. Am plecat tarziu, nici nu m-am machiat ca lumea”.
Tiiiiiiiiiiiiitttttttt!!! Voce din trafic: “Ba, proasto, vezi ca ai cedeaza trecerea!” “Ce vrei dobitocule, nu vezi ca trebuia sa imi dai prioritate, ca vin din dreapta!?!”. “Doamne, ce cretini! M-am saturat de orasul asta plin de prosti!”
“Buna dimineata, domnisoara! Agent principal Ionescu. Actele dumneavoastra, va rog! Nu ati vazut semnul de STOP?” “Aaaa, era stop? Va rog sa ma iertati, sunt si eu incepatoare la volan, stiti cum e. Ma claxoneaza toti, vorbesc urat cu mine. Ma grabeam la serviciu, ca si asa am intarziat si acum … cu criza asta … nu se stie daca ma mai apuca saptamana viitoare la locul asta de munca. Si am rate … tot felul de cheltuieli.” “Va inteleg domnisoara, dar asta nu va scuza de rigorile legii…” “Da, asa e! Aveti dreptate! Voiam doar sa fiti mai dragut cu mine, ca probabil aveti si dumneavoastra o sotie, o sora … Va roooggg mult! Promit sa fiu atenta de acum incolo! Pot sa plec??? Multumeeeesssccc!!!!”

“Alo, fata, hai ca era sa imi ia un gabor permisu’. Da’ i-am bagat textul ala cu sora si sotia si l-am parlit pe fraier. Hai ca nu mai am mult si ajung”.
Dupa 5 minute. “Iubitu, hai ca am comis-o. Am trecut un pic pe rosu si am intrat in autobuz. Nu am patit nimic, dar masina e cam praf”. “De ce tipi ca dobitocu? Totu’ e din vina ta, ca nu ti-ai dat curu’ jos din pat sa ma ajuti si am plecat cu draci de acasa. Gata, plec la mama. Pa!”

Comentati?