Cel mai generos

Daca sunteti ca mine va place sa faceti cadouri, sa vedeti bucuria celui ce il primeste si satisfactia (cand il desface) ca e ceea ce avea nevoie. Dar va place si sa primiti cadouri, nu? Cui nu-i place?! Care a fost cel mai generos cadou ce vi s-a facut vreodata? 50 people, one question. Incantator.

4 comentarii pe “Cel mai generos

  1. E minunat cum am gasit postarea asta a ta tocmai cand ma gandeam la cel mai minunat dar pe care l-am primit vreodata…Anul trecut, de Mos Niculae, Doamne _Doamne mi-a lasat in ghete cel mai de pret dar …un om si o iubire. Si asta nu poate fi „batut” de nimeni…:) Totusi…ascultand intrebarea in engleza…ar mai fi de mentionat laptop-ul pe care l-am primit de la maica-mea si de la sora-mea cea mica, nu numai pentru ca e valoros in sine ci si pentru ca a fost un mare efort din partea lor. In ceea ce priveste cel mai generos lucru pe care l-a facut cineva pentru mine…am o prietena (care mi-a fost si mentor in copilarie) care m-a ajutat intr-un moment foarte dificil din viata mea. M-a ajutat cum nu-ti vine sa crezi ca cineva, de aici de pe pamant o poate face. Atat de mult incat o numesc „ingerul” meu. Multumesc, Licurici ca m-ai facut sa ma gandesc la toate astea !

    1. Cu drag, Ioana. Site-ul asta a avut ca leit motiv o intrebare: „Te muti la mine?” (de-aici si header-ul cu living-ul ce are si pian si rafturi, si ceva rosu, dulce si bun pe masa). Intrebarea am scos-o dar ideea de baza ramane: la mine e si dezordine uneori, si tristete alteori, dar este un loc unde imi doresc sa adun lucruri, oameni si intamplari cat mai frumoase.

      Mi-a placut mult ideea de baza a experimentului „50People, one question” … Nici macar una din intrebarile ce se pun oamenilor de strada nu-i inutila … Si asta de data asta evident ca m-a rascolit si pe mine.

Comentati?