„A story for tomorrow” este calatoria prin Chile & Patagonia a unui cuplu desfasurata pe 5 saptamani. M-am uitat la film de cateva ori si asta cred ca spune suficient, adica e clar ca imi place. Este probabil cel mai bun video al unei calatorii (vazut in ultimul an). Este o combinatie a catorva lucruri: nararea este minunata si foarte bine sincronizata, peisajele frumoase – o multime, dar cel mai important este modul in care intreaga creatie i se adreseaza calatorului. Intr-un fel, cu totii cautam solutii cat mai facile cand calatorim, iar bucuria si energia acestei creatii pare sa sugereze ca exista un raspuns pentru orice. Personal, voi lua asta ca pe o justificare de a continua cautarea. O poveste minunata! Calatorie placuta!

O vizita scurta si dintr-o perspectiva … indepartata asupra unui oras ce nu inceteaza sa uimeasca. Muzica ii apartine lui Cliff Martinez – „Is That What Everybody Wants” si a fost coloana sonora a filmului lui George Clooney, Solaris.

Focuri vii ce tasnesc din adancul pamantului – un fenomen unic in Europa ce se afla la noi, pe valea Slanicului pe un deal in apropiere de satul Terca in Comuna Lopatari, judetul Buzau. Este un fenomen natural datorat gazelor naturale ce ies din pamant prin crapaturile pamantului; flacarile ard in permanenta si se ridica pana la aproape un metru, cu un diametru la baza de 20-30 cm. Fac parte din Rezervatia Naturala Focul Viu. Minunat de vazut noaptea. (foto: turistderomania.ro)