Planeta inghetata

Planeta inghetata

Am o fascinatie pentru apa, desi mi-e frica de ea … Pentru apa rece si adanca a marilor, asa ca nu-i de mirare ca am sarit in sus de entuziasm cand am auzit de aceasta serie. Narata de David Attenborough, este cronica unei calatorii a animalelor ce-au crezut ca ar fi o idee buna sa se mute in cele mai izolate destinatii de pe planeta: Polul Nord si Polul Sud.

Dupa cum va puteti imagina, peisajele invaluite in alb cu pete de albastru sunt pur si simplu si frumos, fermecatoare! E ca si cum te-ai uita la wallpaper-ul preferat de pe monitorul computerului cu doua mici exceptii: se misca si Attenborough vorbeste. Iar cand vorbeste Attenborough inseamna ca este BBC.

Este un episod in care un stol de rate ce se cred Chuck Norris decid sa traiasca zgribulindu-se impreuna pentru a infrunta furia vanturilor de iarna. Daca nu puteti ghici rezultatul vi-l spun eu: s-au transformat in cine inghetate.

Nu va voi spune prea multe, dar echipa BBC a facut o treaba spectaculoasa surprinzand peisaje vrednice de cartile postale si momente spectaculoase din viata regnului animal. Unele scene va vor aduce un zambet pe fata, iar unele dintre animale sunt de-a dreptul fermecatoare, precum bufnita purtatoare de pantaloni. Sunt cateva episoade, le descoperiti voi pe toate pe Dailymotion. Vizionare placuta!

https://www.dailymotion.com/video/x3z17tj

Comentati?