Cvartet de vrajitori ai corzilor

Stringfever nu este un cvartet de coarde – sau cel putin, nu unul in acceptiunea clasica a acestei formule. Cu instrumentele lor clasice dar adaptate electric Giles, Ralph, Neal & Graham Broadbent (si da, sunt membrii aceleiasi familii) va vor conduce intr-un roller-coaster muzical combinand fara mila energie, umor si interactiunea publicului cu extraordinare abilitati muzicale.

Spectacolul lor contine numere de inalta originalitate precum este „istoria muzicii in 5 minute”, o traversare prin muzica si timp de la Mozart la Metallica, sau scurta istorie a muzicii, pornind de la Bach, prin Beethoven pana la Beatles. Arata deasemenea un bun tonus fizic in propria versiune a Boleroului lui Ravel – toti 4 cantand la acelasi violoncel in acelasi timp.

Giles
Fratele cel mare. Liderul. Absolvent al Academiei Regale de Muzica, demonul tigan al viorii, orice i se cere, el canta – cu cat e mai rapida piesa, cu atat mai bine. Sporturi favorite: schiatul, bungee jumping-ul. Canta la o frumoasa vioara electrica albastru deschis cu 5 corzi, o violectra.

Ralph
Fratele mijlociu. Deasemenea absolvent al Academiei Regale de Muzica. Orchestrator. Ii fredonati o melodie, el va face aranjamentul muzical. Nebun dupa fotbal. Canta la o violectra galben cu verde in 6 corzi .

Graham
Varul. Uriasul bland. ‘Mr. Rhythm’. Absolvent al Royal College of Music. Expert in DIY (fa cu mana ta sau sa-i zicem bricolaj); nu conteaza ce, cere-i si-ti va face (inclusiv violele sunt opera lui). Sofer de taxi, are ca hobby-uri cunostintele generale si mancatul!(muuult!). Canta la o violectra albastru inchis cu 5 corzi.

Neal
Fratele cel mic. Fost model. Canta la o violectra rosie in 5 corzi.

Stringfever si Bolero-ul lui Ravel:

austin power … misiune imposibila … si pe restul va las sa le descoperiti singuri

Comentati?