Misiune de salvare

misiune de salvareO misiune de salvare trebuie sa fie facuta mereu in cunostinta de cauza: evaluarea riscurilor, trecerea in revista a riscurilor si-abia apoi actiunea. Sigur, ai nevoie si de echipamente dar si de-un pic de sansa.

Folosind abilitati impresionante pentru fotografie si film, Keith Loutit prezinta iluzia miniaturilor aduse la viata. In acest video Keith Loutit a filmat un curs pentru operatiuni de salvare cu serviciul Westpac Rescue Helicopter. Stiind aceste amanunte, spuneti-mi daca vizionand filmul va bate gandul ca ar putea fi un film de desene animate, sau unul pentru copii.

Misiune de salvare sau Proiectul Small Worlds

Small Worlds este cel mai ambitios proiect al lui Loutit documentand mari orase ale lumii, peisaje si monumente antice ale unei lumi miniaturizate. In vremuri de explozie demografica, impact asupra mediului si grija pentru resursele tot mai limitate lumea pare tot mai mica. Dar prin lentilele si obiectivele lui Loutit lumea e mai simpla si necomplicata, diferentele dintre oameni sunt reduse, sa gasesti salvare este un mizilic iar obstacolele sunt extrem de usor de trecut.

Comentati?