Scrisoare de la Fred

As zice sa va luati un servetel la indemana pentru filmuletul acesta … Cand studioul din Illinois – Green Shoe Studio – a organizat o competitie muzicala organizatorii se asteptau probabil ca participantii sa-si urce melodiile pe YouTube. Astfel ca atunci cand au primit o scrisoare cu versurile melodiei unuia dintre participanti au fost un pic surprinsi.

Apoi au descoperit ca autorul versurilor are 96 de ani si se numeste Fred Stobaugh. Si daca aceste mici amanunte nu i-au lasat cu gura cascata, povestea lui i-a impresionat fara niciun dubiu: Si-a pierdut recent sotia si partenera de viata din ultimii 75 de ani, Lorraine.

Cand a aflat de competitie Fred s-a simtit obligat sa scrie despre sentimentele lui pentru Lorraine, chiar daca nu era vorba si despre o linie muzicala, si si-a trimis melodia catre Green Shoe Studio. Acestia au decis ca vor inregistra melodia lui Fred cu muzicieni profesionisti, iar aceasta este povestea a tot ce s-a intamplat.

„A Letter from Fred” / Scrisoare de la Fred este regizat de Oceanna Colgan nu este doar povestea calda a unei comunitati ci si un imn minunat pentru dragostea de durata. Iar melodia poate fi cumparata de pe iTunes!

Comentati?