Aproape sau cat mai departe posibil?

Aproape sau cat mai departe posibil?

Daca ati trecut peste varianta diamant din resturile celui drag ori opera de arta facuta din aceleasi resturi, dar va doriti ceva un pic mai putin … sperietoare, atunci un vitraliu memorial ar putea fi raspunsul. In acest fel il puteti pastra acasa pe cel drag, instalat de exemplu in tocul ferestrei langa care obisnuiti sa cititi. In felul acesta veti fi mangaiati de lumina filtrata de ei, la fel de frumosi, dar mult mai subtil.

Sau poate daca va place melodia “Rocket Man” a lui Elton John atunci ati putea fi clientul ideal pentru Celestis, o companie de pompe funebre ce opereaza in spatiu. Pentru numai 2.500$, ramasitele va vor orbita in jurul Pamantului. Pentru 10.000$, veti atinge orbita lunara. Daca va e teama de singuratate si va ganditi ca ati putea fi singur atunci aflati ca Gene Roddenberry, creatorul Star Trek are deja cenusa trimisa printre stele.

Alte solutii ar fi incorporarea in gloante, transformati in discuri de vinil, tatuati pe pielea celor dragi (transformati in cerneala folosita), transformati intr-un Frisbee … Aveti tema de cercetare de-acum 🙂

Comentati?