Spa japonez

Faimosul Spa japonez cu vin a fost redeschis. Localizat in Kowakien Yunessun, cel mai mare si popular centru spa in aer liber din Japonia, si-a redeschis portile. Sute de galoane de Beaujolais Nouveau, cel mai popular vin in Japonia, sunt folosite pentru intampinarea oaspetilor. In ultimii patru ani, iubitorii de vin din Japonia au avut oportunitatea sa bea si sa se imbaieze in licoarea atat de mult iubita de ei la Hakone Kowakien Yunessun.

 

 

 

Piscina cea rosie este constant alimentata cu vin de la sticla, in timp ce un sommelier este pe faza gata sa umple paharele celor insetati de Beaujolais Nouveau.

Separat de piscina cu vin, centrul spa ofera spa-ul cu sake, cu ceai verde ori cel cu cafea, unde clientii se pot imbaia in bauturile mentionate.

 

 

 

 

 

 

 

Dar cel mai ciudat, bizar si extrem de iesit din orice tipar dintre spa-urile japoneze este … spa-ul cu taitei Ramen Noodle Bath Spa. Si daca cele mai sus mentionate sunt folosite de cei ce consuma vin, ceai verde, cafea ori sake, deducem ca acesta din urma este cel al iubitorilor de supa cu taitei?! Nu mai bine o mancau?! Sau poate se si scalda in ea si o si mananca?! Taiteii Ramen sunt materia prima in meniul japonez, la fel cum si sushi-ul si tempura sunt. La acelasi centru spa puteti opta deasemenea si pentru inmuieri in ciocolata, adaugata si ea la „meniul” spa-urilor originale.

 

 

 

Datorita reglementarilor de sanatate Centrul Spa Yunessan din orasul Hakone nu foloseste taitei comestibili. In schimb, tratamentul contine in apa din cazile speciale elemente din supa de porc, furnizate de magazinul de taitei din apropiere.

 

Oficialii centrului spun ca o sedinta de spa in taitei este buna pentru sanatate de vreme ce ingrediente precum piper, sos de rosii ori colagen ajuta la imbunatatirea metabolismului persoanei ce face baie in ele si in plus ii curata si pielea.

„In ultimul timp, oamenii sunt foarte preocupati sa aiba o piele frumoasa; efectul colagenului este arhi-cunoscut, iar el este continut in supa noastra pe baza de carne de porc”, a declarat proprietarul magazinului Ichiro Furuya, care a ajutat la crearea acestui spa.

Statiunea japoneza a oferit zeci de bai, inclusiv – la un moment dat – o imersie in curry. Un bilet care permite accesul la toate procedurile centrului costa circa 3.500 de yeni (29 dolari), desi nu toti au fost impresionati.

„De fapt, imi place mai mult sa mananc taitei decat sa ma scald in ei”, a declarat clientul de 5 ani Madoka Kenmochi, dupa ce a facut o baie in apa calda maronie alaturi de mama sa.

Comentati?