Comori pastrate-n buzunare

Channel 4 l-a ales in Top Ten Cele mai bune scurte documentare facute vreodata.
Fiecare obiect poarta o poveste, dezvaluind mai mult decat te-ai astepta despre proprietar. De la mici comori la lucruri de-a dreptul bizare, continutul buzunarelor ofera o fermecatoare si rapida perspectiva sociala. Ce spune continutul buzunarelor tale despre tine? Comorile ce le purtam cu noi, comori pastrate-n buzunare.

Selectat in peste 40 de festivaluri internationale de film printre care Los Angeles Film Festival, Hot Docs, SXSW, Silverdocs, Seattle International Film Festival, Telluride, CMJ, Cork International Film Festival.

Iti incalzeste inima, este frumos si interesant iar eu sunt cucerita de acest film. Si nu e doar premisa absolut minunata ci si modul in care este filmat … Imi place foarte mult si faptul ca pentru unele din personaje iti lasa ceva timp in plus, cateva secunde doar, pentru a te apropia mai mult de ele. Ce spune continutul buzunarelor tale despre tine?

Producatorul James Lees si-a luat microfonul si i-a rugat pe londonezi sa faca publice comorile pe care le cara in buzunare si sa dezvaluie camerei care le este insemnatatea. Fiecare obiect poarta o poveste, dezvaluind mai mult decat te-ai astepta despre proprietar. De la mici comori la lucruri de-a dreptul bizare, continutul buzunarelor ofera o fermecatoare si rapida perspectiva sociala.

Comentati?