Un minunat violet

BMW vopsit liliachiu pentru o parcare neinspirata – Zugravii din orasul Veliky Novgorod din centrul Rusiei s-au razbunat pe soferul unui BMW vopsindu-i argintiul scump bolid intr-un minunat violet.

Un pic de mov.

Un martor a declarat ca un sofer necunoscut si-a parcat BMW-ul duminica pe una din strazile centrale ale orasului, langa o cladire in care o echipa de zugravi se afla la lucru. Masina parcata cel putin neinspirat, ocupa o parte considerabila a trotuarului fiind un inconvenient pentru pietoni dar obstructionand si munca zugravilor.

La inceput zugravii au cerut locatarilor cladirii eliberarea trotuarului, dar dupa ce asteptand o vreme au constatat ca n-au nicio informatie despre apartamentul in care se afla proprietarul masinutei si-au folosit rolele de vopsea pentru a aplica un minunat violet pe vehicul si au scris si o injuratura pe luneta.

Masina a ramas in acest fel toata ziua de duminica iar seara tarziu a disparut. Un purtator de cuvant al politiei a declarat ca nu a existat o plangere cu privire la daunele cauzate masinii. Oare de ce?! I-o fi placut noua culoare … 🙂

Comentati?