Intamplare ori destin?

Intamplare ori destin?

V-ati gandit vreodata la seria de evenimente ce au dus la nasterea fiecaruia dintre noi? Este oare existenta noastra doar o simpla coincidenta? Conteaza fiecare gest? Faptul ca bunica mea a scapat batista din mana pe Calea Victoriei intr-o dimineata din 1934 si in spatele ei, un tanar austriac venit recent in Bucuresti a ridicat-o si astfel am ajuns sa ma numesc Reich, a contat? S-ar fi cuoscut oricum?

Kasper este un poet a carui fantana a creativitatii a secat. Se afla intr-o vacanta in Norvegia pentru a intalni un faimos scriitor, Sigrid Undset, de la care spera sa afle secretul inspiratiei. In timp ce cautarea inspiratiei lui Kasper este in plina desfasurare, se pare ca o vraja de vreme rea, un caine furios, o scandura de hambar alunecoasa, un postas neatent, o capra infometata si alti factori, aparent fara legatura, par sa joace un rol important in marele tablou.

Un film de Torill Kove, narat de Liv Ullmann. Castigator al Premiului Oscar® pentru BEST SHORT SUBJECTS ANIMATION in 2007.

Comentati?