Mirosul, zambetul si calmul lui Willem Dafoe

Urmare a fructuoasei competitii de anul trecut, echipa din spatele The Social Network, Kevin Spacey si Dana Brunetti de la Trigger Street Productions au hotarat sa ofere o noua sansa producatorilor de film scurt sa isi arate calitatile. In acest an concursul Jameson First Shot l-a avut ca prim star pe Willem Dafoe chiar daca whiskey-ul nu a fost implicat nicicum. Toate cele trei filme castigatoare merita a fi vazute:

Tocmai din Johannesburg, Africa de Sud, Hanneke Schutte a creat Saving Norman, ce-l prezinta pe Dafoe ca pe un ipohondru fost jucator de ping-pong player ce n-a lipsit la finala vreunui turneu major din cauza unei raceli.

Apoi este regizorul rus Anton Lanshakov si al sau The Smile Man, ce prezinta povestea blestemului lui Dafoe acela de a ramane pe veci cu muschii fetei blocati intr-un zambet in urma unui accident la coloana survenit in urma unui accident auto.

Ultimul, dar nu cel din urma film, este creatia semnata Shirlyn Wong (de la NYU)- Love’s Routine, o privire asupra impenetrabilei linisti a lui Dafoe.

Comentati?