Animale salbatice, ziceti?!

Ceea ce se intampla in filmuletul urmator este nu doar uluitor, ci este departe de orice imaginatie, mult peste orice v-ati putea astepta de la un animal salbatic. Pupaturi si giugiuleli pe South Georgia Island, teritoriu britanic in sudul Oceanului Atlantic. Animale salbatice, ziceti?! Bucurati-va sufletul cu niste imagini incredibile!

8 comentarii pe “Animale salbatice, ziceti?!

  1. Cocker ! absolut superb modul in care se alinta, isi cirlionteaza coada de placere si pur si simplu se posteaza in bratele fericitei, full contact 🙂

  2. @Alina: Escrocherii sentimentale, asa le spun eu; uluitor este ca n-o incurajeaza cu nimic. Tocmai armonia asta perfecta e cea care te „lasa masca”.

    @Simina: si-a scos la atac toate atu-urile! Iar ochilor alora uriasi si mustatilor ce-o tot adulmeca pe fericita … de piatra sa fii si nu poti sa le rezisti!

  3. Dragut:) Unul din locurile pe care vreau sa le vizitez cit mai curand e Argentina,in special Tierra del Fuego/Patagonia.
    Apropo de foci, am avut ocazia sa vad live 2 foci care erau in rehab (fusesera lovite/ranite etc) si devenisera prietene nedespartite de vreo cativa ani. Ce m-a impresionat foarte mult era ca una din ele orbise intre timp iar cealalta , povesteau ingrijitorii, o insotea peste tot.

Comentati?