Ventriloc pe note muzicale

Cu mai mult timp in urma vi l-am prezentat pe Jeff Dunham, talentatul ventriloc american. Astazi, din aceeasi bransa, un alt magician, care cred eu (si-o spune si industria entertainment-ului) este si mai talentat decat Dunham si al sau Ahmed.

I-au trebuit 32 de ani de cariera ca si comediant, cantaret si ventriloc lui Terry Factor pentru a deveni peste noapte o senzatie cand a cucerit inima Americii si a fost declarat castigatorul concursului „America’s got talent” 2007 impreuna cu premiul substantial de 1 milion de dolari. Decizia lui, de a-si imbina toate calitatile cu abilitatea extraordinara de a imita vocile celebre ale unor cantareti, a castigat juriul si milioane de fani ce l-au votat. Prestatia sa uluitoare o puteti urmari aici:

A aparut la cele mai importante emisiuni tv, a fost invitat la Oprah Winfrey, iar recent a aparut si in show-ul lui David Letterman (vis devenit realitate pentru Terry). Letterman spune in intro-ul sau (asa cum veti vedea si in al doilea film) ca echipa sa a incercat aproape 2 ani sa-l aduca (inca de la castigarea concursului), dar faima de care s-a bucurat a facut acest lucru imposibil pana in respectivul moment.

Hotelul Mirage din Las Vegas a semnat un contract pe 5 ani pentru 100 de milioane de dolari incepand cu Februarie 2009, cu optiune de extindere pe inca 5 ani pentru 110 milioane dolari.

Asadar visul american chiar exista! Terry Fator il traieste din plin. El are posibilitatea sa faca exact ce-i place in fiecare seara: sa intretina audienta de orice varsta si s-o ameteasca cu talentul sau uluitor. Vizionare placuta!

Comentati?