Fan Ho si Facebook-ul

Posteaza cineva o fotografie. Omite sa acorde creditele fotografului desi fotografia e cumva celebra, iar fotograful este unul din cei mai buni fotografi chinezi. Cateva „Like”-uri. Nedrept de putine. Daca era o fotografie cu pisoi strangea, cu certitudine, cel putin dublu. Pe de alta parte, ce sa ceri de la niste oameni care se trezesc comentand absolut gratuit si aiurea, doar ca sa se afle in treaba?! Cine a postat fotografia are afisat la profil (si apare automat daca asa ai optat) si localitatea in care se afla, in cazul nostru Cluj. Asadar …

china vs cluj
(ma iertati pentru maimute, va rog, dar nu am un photoshop sa fi acoperit numele, si alta metoda mai buna n-am avut la dispozitie 🙂 )

Cum adica, mai, „Amintiri” … „Superb! love cluj”?! Trecem peste ortografie, dar de ce sa deschizi gura si sa certifici ca esti prost?!

Si-acum sa-i acordam creditele binemeritate lui Fan Ho:

Din 1956, mult aclamatul fotograf chinez Fan Ho a castigat peste 280 de premii de pe urma expozitiilor si concursurilor din intreaga lume. In mare parte autodidact este bine cunoscut pentru documentarea Hong-Kong-ului in anii boom-ului economic din anii ’50-’60. Fan Ho s-a nascut in Shanghai si a fost realmente fascinat de orase, explorand cu aparatul sau foto viata urbana, aleile, pietele, mahalalele. Aveti mai jos cateva din creatiile sale:

mn9pP

d9hAsh

iFVdZ

FcOYA

Ti4lp

1lE1u

YJR4X

uujjZl

ZCIqh

Comentati?