Actiunea Balaurul

Daca natura, animalele, cascadorii si cascadoriile chiar sub ochii tai, actorii si basmele aplicate iti dau un tablou interesant si iti promit un eveniment de exceptie, esti invitat la un spectacol in care actiunea este cuvantul cheie.

Actiunea este un element indispensabil in productiile cinematografice, dupa ea se ghideaza cel mai adesea povestea si a devenit o garantie a succesului … De ce nu si actiunea care garanteaza succesul unui film chiar in fata ta, la 2 metri de tine, LIVE? 8 caluti actori de film, inclusiv unul premiat pentru cascadorie in 2014, 15 actori cascadori, pirotehnisti, cavaleri, domnite, turnir si … balaur!

Pentru mai multe detalii despre spectacol accesati www.basmecucai.ro

Asadar, la Colloseum Retail Park din Sos. Chitila, nr. 284:

Pentru copiii de toate vârstele, Sâmbătă, 20 iunie, între orele 11.00 – 13.00 avanpremiera spectacolului „Balaurul”, un eveniment unic, o poartă spre distracție dar mai ales spre farmecul reîntoarcerii la copilărie și aventură.

O CLIPĂ DE COPILĂRIE ADEVĂRATĂ…

Pe 20 iunie, la ora 11.00 are loc avanpremiera spectacolului „Balaurul”, primul dintr-un sir de show-uri explozive, cu printese și cavaleri, cai si balauri, mister si suspans pentru intreaga vara. Pentru copiii de la 3 la 70 de ani.

Comentati?