Chipul din ace de siguranta

Rojo-Nova4

Lucy McRae a adus la un loc lumea modei, tehnologia si corpul uman. Instruita in balet clasic si arhitectura, munca ei in mod inerent a sedus folosind corpul uman.

In timpul expozitiei „Rojo Nova Work in Progress” din Sao Paolo Museum of Image and Sound, artista australiana si-a prezentat arta ei unicat: arta cu ace de siguranta.

Rojo-Nova5

Rojo-Nova

Rojo-Nova6

Lucy McRae a evoluat intr-un arhitect al corpului uman care „inventeaza si construieste structuri pe piele, re-formand noi siluete umane”. Intr-o declaraţie, muzeul afirma ca „imaginatia ei provocatoare si adesea grotescde frumoase sugereaza o noua rasa, un arhetip uman viitor existent intr-o lume alternativa”.

De aceasta data, ea a folosit sute de ace de siguranta, lipite pe mai tot trupul ei, pentru a descrie modul in care ar putea evolua oamenii intr-o lume alternativa in viziunea ei. Prima reactie la vederea ei este ceva de genul „ce si-a facut propriului ei corp?” apoi insa observi ca acele de siguranta sunt lipite pe piele si incepi sa-i admiri opera de arta. Iar Lucy McRae nu lucreaza doar cu acele de siguranta. Iata mai jos si alte creatii:

screen-capture-1

lucy_mcrae

10_milkywayno112007

Pic_Of_Sticks

2 comentarii pe “Chipul din ace de siguranta

Comentati?