Lampa licuricilor

Aceasta este o lampa extrem de complicata, mascata atat de bine intr-una simpla incat ati putea crede ca este vrajita de magia naturii. Se numeste „Geometric Romance” cunoscuta si drept Cuibul Licuricilor. Ce pare a fi? Un glob de lumina, umplut cu fabuloasele minuni ale naturii, curioasele insecte luminate sau luminoase. Ce este in fapt? O lampa umpluta cu un fluid antrenat de o pompa ce misca si „licuricii” electronici, propulsata de un sistem wireless pozitionat in baza lampii, similar cu incarcatoarele telefoanelor wireless.

Romantism. Asta e de fapt lampa asta! Relatia dintre dorinta umana pentru frumusetea naturala si capacitatea de a face un divertisment ca acesta mai real decat lumea reala. Este o realizare minunata.

In plus acest aparat wireless si cu lichid electronic, este alimentat solar! S-a lucrat foarte, foarte tare la folosirea fiecarei tehnologii existente. Atunci cand nu este in uz, aparatul se acopera cu panouri iar ele colecteaza energia solara. Cand e nevoie de un pic de ambianta, panourile se strang si sunt lasate doar gamaliile de lumina sa-si faca treaba.

Atingerea lampii induce modificari de culoare. Licuricii sunt LED-uri mici cu receptori circuite rezonante. Licuricii plutesc in lichidul isodens deplasati de o pompa mica de lichid, fluxurile de convectie miscand licuricii intr-o maniera lina, aproape ireala. Designer: Tommaso Gecchelin

Pupici de licurici va trimit!

2 comentarii pe “Lampa licuricilor

Comentati?